MARKETING
STRATEGIE

Wat de online plannen ook zijn, laat het een investering zijn die omzet genereert
voor het bedrijf. Wij helpen om online te stralen en dromen te realiseren op
basis van een doordachte strategie en maatwerk oplossingen.

Onze experts voorzien u op voorhand van een duidelijk plan waarna u een
keuze kunt maken om dit plan uit te voeren.

Wilt u ook een plan op maat ontvangen?

Ontdek de succesvolle zoekmachine optimalisatie strategie van YourBoost

Een gerichte zoekmachine optimalisatie strategie maakt dat jouw bedrijf een enorme boost zal maken in de bezoekersaantallen en daardoor ook in de omzet. Met de toenemende digitalisering is zoekmachine optimalisatie belangrijk in het verkrijgen van veel klanten. Maar doe jij de dingen met een bepaalde strategie of probeer je wat uit en kijk je vervolgens of het werkt? Bij YourBoost denken we zorgvuldig na over de strategie die het meest geschikt is voor jouw bedrijf. Door de juiste stappen toe te passen zorgen we voor gegarandeerd succes. Denk je dat jouw bedrijf ook baat heeft aan een goede zoekmachine optimalisatie strategie? Lees dan snel verder.

Ja, ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

Waarom je voor online succes een zoekmachine optimalisatie strategie nodig hebt

Als je net begint met ondernemen denk je vaak dat jouw website vanzelf wel gevonden gaat worden door je potentiële klanten. Dan valt het toch behoorlijk tegen als de bezoekersaantallen erg achter blijven. Natuurlijk kan je dan enkele aspecten van zoekmachine optimalisatie toepassen en hopen dat dit effect heeft. Maar wil je een zichtbaar en blijvend resultaat? Dan is een goede zoekmachine optimalisatie strategie noodzakelijk. Om te beginnen maak je voor jezelf duidelijk wat je doel is. De bezoekersaantallen verhogen is logisch, maar hoeveel bezoekers wil je dan krijgen op je website? En hoe ga je dit precies bewerkstelligen? Met een strategie creëer je overzicht voor jezelf.

SEO Bureau

SEO Bureau Den Bosch

SEO Bureau

SEO Bureau Amsterdam

SEO Bureau

SEO Bureau Eindhoven

SEO Bureau

SEO Bureau Breda

SEO Tilburg

SEO Bureau Tilburg

SEO Bureau

SEO Bureau Rotterdam

Google-review-img
gmb-button
Browsr - Specialist in Wordpress Websites
4.7
Gebaseerd op 43 beoordelingen
powered by Google
Arjan De Wilde MuisArjan De Wilde Muis
14:41 01 Aug 23
The speed of our website was negative for the customer experience. Thanks to Browsr, the site now runs smoothly and quickly and we can take new steps with our range.
Jonas de munnikJonas de munnik
06:56 13 Jul 23
Top helped by the team at Browsr. Even on weekends there was e-mailing back and forth. The result may be there.
Daniël DedyDaniël Dedy
08:55 17 Jun 23
My Woocommerce webshop was extremely slow and on mobile this was a disaster in terms of speed. I was looking for a party that could speed up our webshop.During my search I came across the company Browsr on the internet and read quite a few good reviews about it from other customers. Contacted and quickly received an e-mail from Bram with the possibilities and prices. I agreed to this, but I had to pay our invoice in advance before they started. I was a bit hesitant about this in principle, because this is not normally customary. After contact Bram confirmed by email that I would get a full refund if they did not deliver the guaranteed and promised speed optimization. I agreed to this, because I had checked all the data and had everything in black and white.The gentlemen of Browsr have made no false promises and have even done more for us than promised. There was also an error in our Wordpress theme that caused issues and they also fixed that free of charge. The webshop runs smoothly on both desktop and mobile devices.Big advantages of Browsr are the fast contact, the continuous updates by e-mail and the price/quality ratio. We still have a number of websites and in the short term we want to launch an additional European webshop for both B2C and B2B. We will therefore keep you in mind.Daniel
karin hummelkarin hummel
14:21 22 May 23
Helped very well by Browsr with my Wordpress speed job. I'm not super technical myself but would like to know what is being done. At Browsr I felt we were on the same page and my website is now running as it should.
kylian koremankylian koreman
07:18 05 May 23
I can recommend everyone to have your own website made here. Customer friendly and listen carefully to your needs!
Julian KosterJulian Koster
09:38 13 Mar 23
Very happy with Browsr's services, we went from a slow Wordpress installation to an A-score on GTMetrix. The optimization went entirely according to schedule, if you have any questions afterwards, they will also be answered quickly.
js_loader

WordPress website traag?

Je website moet razendsnel snel zijn om nieuwe leads binnen te halen!

WordPress website versnellen is een veelvoorkomend verzoek bij YourBoost en vaak ook de start van elk traject om de website te verbeteren en de resultaten te doen stijgen.

Er zijn namelijk veel factoren die een WordPress website vertragen. En een traag werkende website heeft heel veel nadelen. Daarom is het belangrijk om uit te vinden wat de laadtijd van jouw website is.

Verdient de laadtijd van jouw website verbetering?

Hoe snel ben je zelf vertrokken van een langzame website?

Check het nu direct door je website door de snelheidstest te halen.

Uiteraard geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast. 

 

Wordpress website traag?

Vrijblijvende Snelheidsrapportage

De check is geheel vrijblijvend. Wij bellen u niet!

U ontvangt enkel een email met daarin ons advies geheel op maat voor uw Wordpress website of Woocommerce webwinkel.

IS ONLINE SUCCES VOOR ONS OOK MOGELIJK?

Als je op dit moment omzet draait uit je online kanalen, kunnen wij je helpen om je omzet te verhogen. Hiervoor stellen we graag samen met jou een plan van aanpak op! Voor elk budget zijn er oplossingen waar wij je graag bij helpen.

Zoekmachine optimalisatie strategie

Wat zijn de onderdelen van een succesvolle zoekmachine optimalisatie strategie?

Waaruit bestaat een goede zoekmachine optimalisatie strategie? Zoekmachine optimalisatie is een breed begrip en er zijn veel aspecten hierbij van belang. Zo letten zoekmachines bijvoorbeeld op de snelheid van jouw website. Ze willen hun klanten niet doorverwijzen naar een langzaam ladende website. Ook zijn ze uiteraard op zoek naar websites met waardevolle inhoud. De website die wordt geacht de meest waardevolle inhoud te hebben over een bepaald onderwerp, belandt bovenaan in de zoekresultaten. Onderdeel van het maken van een zoekmachine optimalisatie strategie is ook het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek. Want alleen op die manier kom je erachter waar voor jouw website de kansen liggen.

Is jouw website snel en overzichtelijk?

Een belangrijk punt in zoekmachine optimalisatie is een snelle en overzichtelijke website. Hoe sneller een website laadt, des te groter de kans op een goede plaats in de zoekresultaten. Doet een website er langer over dan 2 seconden om te laden? Dan klikt 45% van de mensen al weg en gaat voor het volgende zoekresultaat, de website van de concurrent dus. De snelheid van een website is op diverse manieren te beïnvloeden. Bijvoorbeeld door het kiezen van de juiste webhosting partij. Of door het verwijderen van ongebruikte plugins. Benieuwd naar meer informatie over het versnellen van je website? Kijk dan ook op de website van onze partner Browsr.

 

Een zoekwoordenonderzoek is de basis van jouw zoekmachine optimalisatie strategie

Een belangrijk onderdeel van een zoekmachine optimalisatie strategie is het uitvoeren van een gedetailleerd zoekwoordenonderzoek. Op wat voor termen zoeken mensen als ze op zoek zijn naar jouw product of dienst? Bij welke zoekwoorden is er huizenhoge concurrentie en bij welke zoekwoorden kom je juist relatief gemakkelijk op een hoge plaats te staan? Door dit vooraf uit te zoeken, maak je het jezelf veel gemakkelijker. Je weet dan waar je op moet focussen bij het plaatsen van je content. Het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek is niet even in een uurtje uitgevoerd, het is belangrijk hier voldoende tijd voor uit te trekken.

Wat voor content plaats je op je website?

In je zoekmachine optimalisatie strategie bepaal je ook welke content het beste past bij jouw website. Natuurlijk houd je hierbij als leidraad de resultaten uit je zoekwoordenonderzoek aan. Daarnaast maak je voor jezelf duidelijk welke boodschap je wilt uitstralen met jouw website. Waarmee help jij jouw klanten precies? En wat kunnen jouw klanten verwachten van jouw product of dienst? Daarnaast worden andere mediums dan tekst steeds belangrijker. Werk bijvoorbeeld met video’s om jouw boodschap nog aansprekender te maken en om hoger in de zoekresultaten te verschijnen.

Zoekmachine optimalisatie strategie

TIJD VOOR EEN WEBSITE

DIE SCOORT?

De ervaring leert dat internetgebruikers die Google gebruiken op de hoogste of in ieder geval één van de hoogste zoekresultaten klikken als ze een dienst of product zoeken.

Uw website moet voor meer bezoekers en meer klanten zorgen en uw omzet doen
verhogen. SEO bureau YourBoost is de specialist op dit gebied.

De oplossing is dus hier!

Wij maken professionele plannen, ontwikkelen strategieen en bieden u de beste SEO oplossing op maat.

Wij zorgen dat uw websites klaar zijn om gevonden te worden binnen Google, klaar zijn voor de toekomst, die gemakkelijk zijn in gebruik en gereed voor uw online campagnes.

Zoekmachine optimalisatie strategie

Verhoog je omzet met de zoekmachine optimalisatie strategie van YourBoost

Het opzetten van een succesvolle zoekmachine optimalisatie strategie heeft nogal wat voeten in aarde. Onderschrijf je het belang van een goede strategie maar zie je het niet zitten om deze zelf te creëren? Bij YourBoost gaan we graag aan de slag om voor jouw website een succesvolle zoekmachine optimalisatie strategie. Wil jij ook gegarandeerd je omzet verhogen? Vraag dan een gratis consult aan voor jouw website. Onze professionals geven jou een deskundig advies op maat en desgewenst brengen wij de volledige zoekmachine optimalisatie strategie voor je tot uitvoer.

Google-review-img
gmb-button
Browsr - Specialist in Wordpress Websites
4.7
Gebaseerd op 43 beoordelingen
powered by Google
Arjan De Wilde MuisArjan De Wilde Muis
14:41 01 Aug 23
The speed of our website was negative for the customer experience. Thanks to Browsr, the site now runs smoothly and quickly and we can take new steps with our range.
Jonas de munnikJonas de munnik
06:56 13 Jul 23
Top helped by the team at Browsr. Even on weekends there was e-mailing back and forth. The result may be there.
Daniël DedyDaniël Dedy
08:55 17 Jun 23
My Woocommerce webshop was extremely slow and on mobile this was a disaster in terms of speed. I was looking for a party that could speed up our webshop.During my search I came across the company Browsr on the internet and read quite a few good reviews about it from other customers. Contacted and quickly received an e-mail from Bram with the possibilities and prices. I agreed to this, but I had to pay our invoice in advance before they started. I was a bit hesitant about this in principle, because this is not normally customary. After contact Bram confirmed by email that I would get a full refund if they did not deliver the guaranteed and promised speed optimization. I agreed to this, because I had checked all the data and had everything in black and white.The gentlemen of Browsr have made no false promises and have even done more for us than promised. There was also an error in our Wordpress theme that caused issues and they also fixed that free of charge. The webshop runs smoothly on both desktop and mobile devices.Big advantages of Browsr are the fast contact, the continuous updates by e-mail and the price/quality ratio. We still have a number of websites and in the short term we want to launch an additional European webshop for both B2C and B2B. We will therefore keep you in mind.Daniel
karin hummelkarin hummel
14:21 22 May 23
Helped very well by Browsr with my Wordpress speed job. I'm not super technical myself but would like to know what is being done. At Browsr I felt we were on the same page and my website is now running as it should.
kylian koremankylian koreman
07:18 05 May 23
I can recommend everyone to have your own website made here. Customer friendly and listen carefully to your needs!
Julian KosterJulian Koster
09:38 13 Mar 23
Very happy with Browsr's services, we went from a slow Wordpress installation to an A-score on GTMetrix. The optimization went entirely according to schedule, if you have any questions afterwards, they will also be answered quickly.
js_loader

Het is tijd om gevonden te worden!

SEO bureau YourBoost kan ervoor zorgen dat je optimaal profiteert van de bezoekers van het internet. Als je een website hebt voor je bedrijf dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat die goed bezocht wordt. Je betaalt als bedrijf vaak een flink bedrag om je website te hosten, dus dat moet dan ook wel wat opleveren. Een website die niemand kan vinden omdat hij pas op pagina 4 van de zoekresultaten in Google staat, daar zal je weinig voordeel van hebben.

Tijd dus om daar wat aan te doen.

BEKIJK GRATIS DE NIEUWSTE

TRENDS &  ONTWIKKELINGEN…

Klik op onderstaande afbeelding om het e-book te downloaden…

book-img
Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Kan ik je helpen?