MARKETING
STRATEGIE

Wat de online plannen ook zijn, laat het een investering zijn die omzet genereert
voor het bedrijf. Wij helpen om online te stralen en dromen te realiseren op
basis van een doordachte strategie en maatwerk oplossingen.

Onze experts voorzien u op voorhand van een duidelijk plan waarna u een
keuze kunt maken om dit plan uit te voeren.

Wilt u ook een plan op maat ontvangen?

Ontdek de succesvolle zoekmachine optimalisatie strategie van YourBoost

Een gerichte zoekmachine optimalisatie strategie maakt dat jouw bedrijf een enorme boost zal maken in de bezoekersaantallen en daardoor ook in de omzet. Met de toenemende digitalisering is zoekmachine optimalisatie belangrijk in het verkrijgen van veel klanten. Maar doe jij de dingen met een bepaalde strategie of probeer je wat uit en kijk je vervolgens of het werkt? Bij YourBoost denken we zorgvuldig na over de strategie die het meest geschikt is voor jouw bedrijf. Door de juiste stappen toe te passen zorgen we voor gegarandeerd succes. Denk je dat jouw bedrijf ook baat heeft aan een goede zoekmachine optimalisatie strategie? Lees dan snel verder.

Ja, ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

Waarom je voor online succes een zoekmachine optimalisatie strategie nodig hebt

Als je net begint met ondernemen denk je vaak dat jouw website vanzelf wel gevonden gaat worden door je potentiële klanten. Dan valt het toch behoorlijk tegen als de bezoekersaantallen erg achter blijven. Natuurlijk kan je dan enkele aspecten van zoekmachine optimalisatie toepassen en hopen dat dit effect heeft. Maar wil je een zichtbaar en blijvend resultaat? Dan is een goede zoekmachine optimalisatie strategie noodzakelijk. Om te beginnen maak je voor jezelf duidelijk wat je doel is. De bezoekersaantallen verhogen is logisch, maar hoeveel bezoekers wil je dan krijgen op je website? En hoe ga je dit precies bewerkstelligen? Met een strategie creëer je overzicht voor jezelf.

Zoekmachine optimalisatie strategie

Wat zijn de onderdelen van een succesvolle zoekmachine optimalisatie strategie?

Waaruit bestaat een goede zoekmachine optimalisatie strategie? Zoekmachine optimalisatie is een breed begrip en er zijn veel aspecten hierbij van belang. Zo letten zoekmachines bijvoorbeeld op de snelheid van jouw website. Ze willen hun klanten niet doorverwijzen naar een langzaam ladende website. Ook zijn ze uiteraard op zoek naar websites met waardevolle inhoud. De website die wordt geacht de meest waardevolle inhoud te hebben over een bepaald onderwerp, belandt bovenaan in de zoekresultaten. Onderdeel van het maken van een zoekmachine optimalisatie strategie is ook het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek. Want alleen op die manier kom je erachter waar voor jouw website de kansen liggen.

Is jouw website snel en overzichtelijk?

Een belangrijk punt in zoekmachine optimalisatie is een snelle en overzichtelijke website. Hoe sneller een website laadt, des te groter de kans op een goede plaats in de zoekresultaten. Doet een website er langer over dan 2 seconden om te laden? Dan klikt 45% van de mensen al weg en gaat voor het volgende zoekresultaat, de website van de concurrent dus. De snelheid van een website is op diverse manieren te beïnvloeden. Bijvoorbeeld door het kiezen van de juiste webhosting partij. Of door het verwijderen van ongebruikte plugins. Benieuwd naar meer informatie over het versnellen van je website? Kijk dan ook op de website van onze partner Browsr.

 

Een zoekwoordenonderzoek is de basis van jouw zoekmachine optimalisatie strategie

Een belangrijk onderdeel van een zoekmachine optimalisatie strategie is het uitvoeren van een gedetailleerd zoekwoordenonderzoek. Op wat voor termen zoeken mensen als ze op zoek zijn naar jouw product of dienst? Bij welke zoekwoorden is er huizenhoge concurrentie en bij welke zoekwoorden kom je juist relatief gemakkelijk op een hoge plaats te staan? Door dit vooraf uit te zoeken, maak je het jezelf veel gemakkelijker. Je weet dan waar je op moet focussen bij het plaatsen van je content. Het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek is niet even in een uurtje uitgevoerd, het is belangrijk hier voldoende tijd voor uit te trekken.

Wat voor content plaats je op je website?

In je zoekmachine optimalisatie strategie bepaal je ook welke content het beste past bij jouw website. Natuurlijk houd je hierbij als leidraad de resultaten uit je zoekwoordenonderzoek aan. Daarnaast maak je voor jezelf duidelijk welke boodschap je wilt uitstralen met jouw website. Waarmee help jij jouw klanten precies? En wat kunnen jouw klanten verwachten van jouw product of dienst? Daarnaast worden andere mediums dan tekst steeds belangrijker. Werk bijvoorbeeld met video’s om jouw boodschap nog aansprekender te maken en om hoger in de zoekresultaten te verschijnen.

Zoekmachine optimalisatie strategie
Zoekmachine optimalisatie strategie

Verhoog je omzet met de zoekmachine optimalisatie strategie van YourBoost

Het opzetten van een succesvolle zoekmachine optimalisatie strategie heeft nogal wat voeten in aarde. Onderschrijf je het belang van een goede strategie maar zie je het niet zitten om deze zelf te creëren? Bij YourBoost gaan we graag aan de slag om voor jouw website een succesvolle zoekmachine optimalisatie strategie. Wil jij ook gegarandeerd je omzet verhogen? Vraag dan een gratis consult aan voor jouw website. Onze professionals geven jou een deskundig advies op maat en desgewenst brengen wij de volledige zoekmachine optimalisatie strategie voor je tot uitvoer.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Kan ik je helpen?