LOCAL ONLINE
MARKETING

Wat de online plannen ook zijn, laat het een investering zijn die omzet genereert
voor het bedrijf. Wij helpen om online te stralen en dromen te realiseren op
basis van een doordachte strategie en maatwerk oplossingen.

Onze experts voorzien u op voorhand van een duidelijk plan waarna u een
keuze kunt maken om dit plan uit te voeren.

Wilt u ook een plan op maat ontvangen?

Vind jij het belangrijk dat je bedrijf goed vindbaar is op het internet? Logisch, want door middel van het internet kun je veel nieuwe klanten binnenhalen. Steeds meer bedrijven kiezen er daarom voor om aandacht aan online marketing te besteden. Vind je het belangrijk dat je doelgroep jouw winkel of bedrijf weet te vinden? Dan is het aan te raden om voor local online marketing te kiezen. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat je bedrijf beter vindbaar is voor mensen bij je in de buurt.

Neem contact op met onze SEO expert
Gratis Google Advies

Ja, ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

Local Online Marketing

Hoe zorgt local online marketing voor meer klanten?

Veel consumenten zoeken specifiek naar winkels en bedrijven bij hen in de buurt. Denk bijvoorbeeld maar aan wanneer je uiteten gaat in een vreemde stad. In dit geval zul je specifiek op zoek gaan naar eetgelegenheden in deze stad. Aangezien jouw doelgroep zich ook zo gedraagt, is het verstandig om hier voldoende aandacht aan te besteden. Als de local online marketing goed geregeld is, zal je bedrijf al snel naar bovenkomen zodra iemand relevante zoekopdrachten uitvoert in combinatie met de plaatsnaam.

Het verzorgen van de local online marketing

Het verzorgen van de local online marketing kun je het beste uitbesteden aan een expert. Bij Omzetvergroters zijn we in staat om deze vorm van marketing voor je te verzorgen. Hierdoor wordt jouw bedrijf straks als eerste gevonden als er lokaal gezocht wordt. Op deze manier loop je een stap voor op de concurrent. Bij Omzetvergroters gebruiken we verschillende technieken om ervoor te zorgen dat je website beter vindbaar wordt. Het is vooral erg belangrijk dat je website beter vindbaar wordt als iemand een zoekopdracht uitvoert in Google. Hiervoor kunnen we zowel on-page als off-page technieken gebruiken.

GRATIS GOOGLE ADVIES AANVRAGEN T.W.V. 99 EURO:

  • Onze expert neemt per email contact met u op omtrent uw wensen en vragen.
  • Op basis daarvan ontvangt u één of meerdere adviezen van onze zijde.
  • U zit nergens aan vast , er zijn geen verplichtingen en er worden geen kosten in rekening gebracht voor onze adviezen.
Local Online Marketing

ON-PAGE Optimalisatie

Er zijn veel verschillende technieken die onder on-page optimalisatie vallen. Bij local online marketing worden er verschillende landingspagina’s aangemaakt voor potentiële klanten die gericht op een bepaalde locatie zoeken. Deze landingspagina’s moeten voldoende content van hoge kwaliteit bevatten. In deze content worden zoektermen en interne links verwerkt om de beste resultaten te behalen. Het is van groot belang dat de zoektermen op een natuurlijke manier in de tekst verwerkt worden. De teksten moeten namelijk ook goed leesbaar zijn. Bij Omzetvergroters zijn we in staat om hoge kwaliteit content te creëren. De landingspagina’s zorgen er hierdoor niet alleen voor dat je bedrijf beter vindbaar is, maar zijn ook gevuld met interessante informatie voor de bezoeker.

OFF-PAGE Optimalisatie

Voor local online marketing worden ook een aantal off-page technieken toegepast. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat er een goed profiel wordt aangemaakt op Google Mijn Bedrijf.  Daarnaast is linkbuilding ook een veelgebruikte zoekmachineoptimalisatietechniek. Het is echter wel van groot belang dat linkbuilding op de juiste manier wordt uitgevoerd, omdat de resultaten anders averechts zijn. Bij Omzetvergroters kun je ervan uitgaan dat alle technieken op de juiste manier worden uitgevoerd. Hierdoor behaal je goede resultaten en wordt jouw bedrijf goed vindbaar voor mensen bij jou in de buurt. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, we bespreken de mogelijkheden graag met je.

Local Online Marketing

Laat ons jouw website een stevige boost geven

Heeft jouw website een echte boost nodig zodat hij niet alleen geld kost maar ook geld oplevert? Laat dat maar aan YourBoost over, een SEO bureau dat ook actief is in Amsterdam. Wij gaan graag voor je aan het werk om ervoor te zorgen dat je dankzij SEO optimalisatie hoger in de ranking op Google komt te staan zodat het aantal bezoekers van jouw website snel zal stijgen. Hopelijk heeft dit ook een hogere omzet tot gevolg. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan nu contact met ons op via telefoonnummer 0416-858288. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website, we reageren dan zo snel mogelijk op jouw vraag of opmerking.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Kan ik je helpen?