Local Online Marketing

Vind jij het belangrijk dat je bedrijf goed vindbaar is op het internet? Logisch, want door middel van het internet kun je veel nieuwe klanten binnenhalen. Steeds meer bedrijven kiezen er daarom voor om aandacht aan online marketing te besteden. Vind je het belangrijk dat je doelgroep jouw winkel of bedrijf weet te vinden? Dan is het aan te raden om voor local online marketing te kiezen. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat je bedrijf beter vindbaar is voor mensen bij je in de buurt.

HOE ZORGT LOCAL ONLINE MARKETING VOOR MEER KLANTEN?

Veel consumenten zoeken specifiek naar winkels en bedrijven bij hen in de buurt. Denk bijvoorbeeld maar aan wanneer je uiteten gaat in een vreemde stad. In dit geval zul je specifiek op zoek gaan naar eetgelegenheden in deze stad. Aangezien jouw doelgroep zich ook zo gedraagt, is het verstandig om hier voldoende aandacht aan te besteden. Als de local online marketing goed geregeld is, zal je bedrijf al snel naar bovenkomen zodra iemand relevante zoekopdrachten uitvoert in combinatie met de plaatsnaam.

HET VERZORGEN VAN DE LOCAL ONLINE MARKETING

Het verzorgen van de local online marketing kun je het beste uitbesteden aan een expert. Bij Omzetvergroters zijn we in staat om deze vorm van marketing voor je te verzorgen. Hierdoor wordt jouw bedrijf straks als eerste gevonden als er lokaal gezocht wordt. Op deze manier loop je een stap voor op de concurrent. Bij Omzetvergroters gebruiken we verschillende technieken om ervoor te zorgen dat je website beter vindbaar wordt. Het is vooral erg belangrijk dat je website beter vindbaar wordt als iemand een zoekopdracht uitvoert in Google. Hiervoor kunnen we zowel on-page als off-page technieken gebruiken.

ON-PAGE OPTIMALISATIE

Er zijn veel verschillende technieken die onder on-page optimalisatie vallen. Bij local online marketing worden er verschillende landingspagina’s aangemaakt voor potentiële klanten die gericht op een bepaalde locatie zoeken. Deze landingspagina’s moeten voldoende content van hoge kwaliteit bevatten. In deze content worden zoektermen en interne links verwerkt om de beste resultaten te behalen. Het is van groot belang dat de zoektermen op een natuurlijke manier in de tekst verwerkt worden. De teksten moeten namelijk ook goed leesbaar zijn. Bij Omzetvergroters zijn we in staat om hoge kwaliteit content te creëren. De landingspagina’s zorgen er hierdoor niet alleen voor dat je bedrijf beter vindbaar is, maar zijn ook gevuld met interessante informatie voor de bezoeker.

OFF-PAGE OPTIMALISATIE

Voor local online marketing worden ook een aantal off-page technieken toegepast. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat er een goed profiel wordt aangemaakt op Google Mijn Bedrijf.  Daarnaast is linkbuilding ook een veelgebruikte zoekmachineoptimalisatietechniek. Het is echter wel van groot belang dat linkbuilding op de juiste manier wordt uitgevoerd, omdat de resultaten anders averechts zijn. Bij Omzetvergroters kun je ervan uitgaan dat alle technieken op de juiste manier worden uitgevoerd. Hierdoor behaal je goede resultaten en wordt jouw bedrijf goed vindbaar voor mensen bij jou in de buurt. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, we bespreken de mogelijkheden graag met je.

Onze Partners

Browsr is onze partner op het gebied van websites. Browsr maakt winst genererende websites zonder investeringen vooraf. Speciaal voor klanten van YourBoost hanteert Browsr speciale tarieven en hebben zij leuke kortingsacties en aanbiedingen. Vragen over je website? Browsr heeft nu speciaal voor klanten van YourBoost een actie lopen voor websites tegen super tarieven! In combinatie met de diensten van YourBoost heeft u al een website voor slechts 499.-

Omzetvergroters is onze partner op het gebied van extra omzet voor onze klanten. Met hun trajecten in combinatie met onze online marketing maken wij van websites omzet en winst genererende machines. Speciaal voor klanten van YourBoost heeft Omzetvergroters nu speciale aanbiedingen en acties. Zij geven klanten van YourBoost een gratis consult over uw online mogelijkheden, groeikansen en verrichten voor onze klanten een gratis onderzoek naar verbeteringen.

Gratis E-book downloaden

Hoe jouw website de top 10 van Google bestormt

Wacht eens! We hebben nog iets voor je.
Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we u ergens mee helpen?
Powered by