De INTAKE

Vanuit een gerenommeerd advocatenkantoor werkzaam door heel Nederland en diverse landen in Europa kwam bij ons het verzoek binnen om online zichtbaar te worden op diverse specifieke juridische vragen.

Mensen met een acuut probleem moeten geholpen worden en aan YourBoost.nl de taak om deze mensen direct aan de juiste advocaat te koppelen.

DE OPLOSSING

Gezien de landelijke dekking van het advocatenkantoor zijn wij doelgericht landingspagina’s gaan maken voor de diverse doelgroepen en op de diverse diensten die het kantoor aanbied.

We kwamen er middels de doelgroepanalyse en het zoekwoordenonderzoek achter dat mensen toch vaak hulp zoeken op regionaal niveau.

Door in te zetten op regionale zoekwoorden, beter bekend als local online marketing, heeft het landelijke werkende kantoor toch een regionale uitstraling wat de doelgroep ambieert.

Online marketing

LANDELIJKE INZET

Omdat het advocatenkantoor geen grenzen heeft aan haar werkgebied is er gekozen voor een landelijke inzet van de campagne in combinatie met linkbuilding

Hierdoor komen toekomstige clienten direct op de site van het advocatenkantoor en zorgen we ervoor dat de naamsbekendheid ook verder omhoog gaat.

De clienten die zoeken op de door het advocatenkantoor aangeboden diensten vergen acute juridische hulp. Door de noodzaak aan de zijde van client is de conversie ook erg hoog op de betreffende pagina’s die hiervoor zijn aangemaakt.

Daarnaast heeft het advocatenkantoor door middel van linkbuilding over het algemeen een hele goede positie binnen de diverse zoekmachines. Hierdoor zijn de advertentiekosten ook gigantisch verminderd.

Bij aanvang van de opdracht werd de website nog niet op de juiste zoekwoorden gevonden binnen de zoekmachines. Door onze krachtige mix aan landingspagina’s en online marketing is de website aanzienlijk versterkt in zowel online aanwezigheid en conversie en is de vindbaarheid enorm omhoog gegaan.

ONZE WERKWIJZE

Door goed te analyseren wat de noodzaak van de dienst zoals aangeboden door het advocatenkantoor was, hebben we besloten dat het noodzakelijk is om op dat moment in beeld te komen met de betreffende client.

In deze casus was dus productanalyse belangrijk en tevens de aankoopimpuls van de betreffende client. 

Er is gezorgd voor herkenbaarheid bij alle doelgroepen en een vertrouwde en professionele uitstraling die zo goed mogelijk aansluiten bij de verwachtingen van de doelgroep en haar wensen.

Plan de campagne

Behaalde resultaten

DIVERSE NR 1 POSITIES

Binnen Google

6.000 +

Landingspagina’s aangemaakt

5 %

Gemiddelde conversie

IS ONLINE SUCCES VOOR ONS OOK MOGELIJK?

JAZEKER!

Als je op dit moment omzet draait uit je online kanalen, kunnen wij je helpen om je omzet te verhogen. Hiervoor stellen we graag samen met jou een plan van aanpak op! Voor elk budget zijn er oplossingen waar wij je graag bij helpen.

Omzet verbeteren
Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Kan ik je helpen?