NO CURE
NO PAY

Wat de online plannen ook zijn, laat het een investering zijn die omzet genereert
voor het bedrijf. Wij helpen om online te stralen en dromen te realiseren op
basis van een doordachte strategie en maatwerk oplossingen.

Onze experts voorzien u op voorhand van een duidelijk plan waarna u een
keuze kunt maken om dit plan uit te voeren.

Wilt u ook een plan op maat ontvangen?

Wie van het online avontuur een succesvol avontuur wil maken, die dient simpelweg bepaalde marketingtechnieken toe te passen. Doorgaans gebeurt dit op basis van een gepeperde prijs per uur. Het kan ook anders door voor onze no cure no pay marketing te kiezen. Wij bieden je adviezen en laten je zien hoe je online succesvol kunt worden. Dit doen we in eerste instantie gratis. Hoe het precies werkt? Dat vertellen we je tijdens een kop koffie bij ons op kantoor.

Ja, ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

No Cure No Pay Marketing

Hoe meer bezoekers op je website, hoe meer omzet

Onze no cure no pay marketing begint met advies over twee elementaire zaken die helpen om je online activiteiten rendabel of winstgevend te maken: je website zelf en Google. Zeker Google speelt een belangrijke rol in het succes van websites. Hoe hoger je in de ranking van Google komt, hoe meer bezoekers automatisch op je website komen. En iedereen weet dat hoe meer bezoekers je hebt, hoe meer omzet je gaat maken. De kans namelijk dat een bezoeker die via Google op je website komt en daadwerkelijk een product of dienst afneemt, is heel erg groot. De mensen zoeken namelijk gericht naar iets dat jij aanbiedt. De mensen willen dus iets kopen, willen informatie. Aan jou om ze het laatste zetje te geven dit ook echt bij jou te doen. Wij kunnen daarbij helpen door middel van no cure no pay marketing.

Maak gebruik van onze Gratis Google Analyse

Onze no cure no pay marketing begint met het in kaart brengen van de kansen die jij op Google hebt, met een gratis Google analyse dus. We verzorgen een complete analyse hoe jij écht kunt gaan scoren in Google, hoeveel bezoekers je dit zo ongeveer zal opleveren en het percentage van de bezoekers dat je vast moet kunnen houden. Daar staat een prijs tegenover om dit voor elkaar te krijgen. Aan jou om wel of niet iets met deze gratis tips te doen, aan jou om te zien of dit door jouw onderneming rendabel te maken is en aan jou om waarde te hechten aan de analyse. Soms kan het bewandelen van een ander no cure no pay marketing-pad goed zijn. Dan kies je dus voor een alternatief en ook dat zetten we je gratis op de mail.

De werking van je website helder in kaart na een gratis website advies

Als we Google in kaart hebben, richten we ons in het kader van no cure no pay marketing op de website zelf. Als je het hebt over het benutten van de online kansen voor je bedrijf, dan is een website die dit ook daadwerkelijk mogelijk kan maken natuurlijk vereist. Ons geheel gratis website advies biedt alle inzichten die noodzakelijk zijn om van je website een renderende klanten machine te maken. Want dat is wat je wilt uiteindelijk. De website is er tegenwoordig om geld mee te verdienen, is niet een leuk online visitekaartje. Wat heb je aan een fraai vormgegeven website zonder klanten? Wat heb je aan een website die niemand kan vinden en die je alleen maar geld kost. De vraag stellen is ‘m ook meteen beantwoorden.

No Cure No Pay Marketing
No Cure No Pay Marketing

Man en paard

We gaan je website analyseren en brengen de inhoud en werking helder in kaart. Meteen laten we weten wat wij wel goed en minder goed aan je website vinden. Daar doen we niet moeilijk over, met het benoemen van man en paard hebben we nooit problemen gehad. Duidelijkheid dus, iets waar ondernemers ook het meeste baat bij hebben. De punten waarvan wij vinden dat die echt verbeterd moeten worden, krijg je duidelijk van ons gepresenteerd. Kun je vervolgens punt voor punt iets aan de situatie doen.

Tijdens onze zeer grondige analyse kijken we eigenlijk naar alle aspecten van je website. We onderzoeken hoe je website werkt op mobiele telefoons en tablets, zoals we ook de snelheid van je website in kaart brengen en de inhoud van de geschreven teksten op je website grondig analyseren. Onze no cure no pay marketing bestaat eveneens uit het bieden van tips om hoger in de Google-ranking te kunnen komen om zo meer bezoekers op je website te krijgen. Wij gunnen iedereen een renderende website, en aan onze inspanningen zal het zeker niet liggen.

Gratis sessie met een marketeer

Tenslotte bestaat onze no cure no pay marketing uit een gratis marketingsessie. Nooit verkeerd, want niemand kan expert zijn op alle gebieden en dus vraagt marketing specifieke kennis waarover jij als ondernemer vaak niet beschikt. Het feit dat je dit onderkent is al heel veel waard. Soms is het inschakelen van externe expertise even slim als noodzakelijk. Onze specialisten weten hoe een website rendabel en winstgevend te maken is. Samen met een expert ga je jouw marketinguitingen bekijken, uitingen waarvan je nu dus gebruik maakt. Ook de situatie wat betreft de sociale media kanalen worden doorgelicht en tegen dat licht gehouden. Meteen zal een van onze gespecialiseerde vakmensen zijn of haar op- en aanmerkingen geven. Omdat je aan opmerkingen en kritiek niet heel veel hebt, worden ook meteen tips en adviezen gegeven om de situatie te verbeteren. Die verbeterde situatie moet uiteindelijk gaan leiden tot een website die omzet scoort, die klanten bindt en die succesvol wordt.

No Cure No Pay Marketing

Plan van aanpak

Tijdens de gratis marketingsessie denkt de expert alvast na over wat voor jou het beste plan van aanpak zou kunnen zijn. In dit plan gaat de expert uit van zaken die jij zelf kunt doen. Uiteraard kun je bij onduidelijkheden altijd een beroep doen op ons. En zo krijg je meer en meer een overzicht van kansen hoe jij meer omzet uit je website kunt halen. Praktisch en duidelijk en vaak meteen toepasbaar. Dat is mooi, want daardoor kan de omzet ook snel stijgen. De professionals geven je tal van voorzetjes. Jij hoeft ze er alleen nog maar in te koppen. Heel simpel door met iemand van onze marketing te praten en een grondige analyse te maken van Google en je website, bieden we unieke no cure no pay marketing. Een zeer resultaatgerichte manier van marketing: recht op het doel af en onomwonden. Wij vinden dat elke onderneming een mooie en rendabele website verdient. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

No Cure No Pay Marketing

Laat ons jouw website een stevige boost geven

Heeft jouw website een echte boost nodig zodat hij niet alleen geld kost maar ook geld oplevert? Laat dat maar aan YourBoost over, een SEO bureau dat ook actief is in Amsterdam. Wij gaan graag voor je aan het werk om ervoor te zorgen dat je dankzij SEO optimalisatie hoger in de ranking op Google komt te staan zodat het aantal bezoekers van jouw website snel zal stijgen. Hopelijk heeft dit ook een hogere omzet tot gevolg. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan nu contact met ons op via telefoonnummer 0416-858288. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website, we reageren dan zo snel mogelijk op jouw vraag of opmerking.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Kan ik je helpen?