ONLINE MARKETING
EXPERTS

Wat de online plannen ook zijn, laat het een investering zijn die omzet genereert
voor het bedrijf. Wij helpen om online te stralen en dromen te realiseren op
basis van een doordachte strategie en maatwerk oplossingen.

Onze experts voorzien u op voorhand van een duidelijk plan waarna u een
keuze kunt maken om dit plan uit te voeren.

Wilt u ook een plan op maat ontvangen?

Laat ons jouw website een stevige boost geven

Heeft jouw website een echte boost nodig zodat hij niet alleen geld kost maar ook geld oplevert? Laat dat maar aan YourBoost over, een SEO bureau dat ook actief is in Amsterdam. Wij gaan graag voor je aan het werk om ervoor te zorgen dat je dankzij SEO optimalisatie hoger in de ranking op Google komt te staan zodat het aantal bezoekers van jouw website snel zal stijgen. Hopelijk heeft dit ook een hogere omzet tot gevolg. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan nu contact met ons op via telefoonnummer 0416-858288. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website, we reageren dan zo snel mogelijk op jouw vraag of opmerking.

TIJD VOOR EEN WEBSITE

DIE SCOORT?

De ervaring leert dat internetgebruikers die Google gebruiken op de hoogste of in ieder geval één van de hoogste zoekresultaten klikken als ze een dienst of product zoeken.

Uw website moet voor meer bezoekers en meer klanten zorgen en uw omzet doen
verhogen. SEO bureau YourBoost is de specialist op dit gebied.

De oplossing is dus hier!

Wij maken professionele plannen, ontwikkelen strategieen en bieden u de beste SEO oplossing op maat.

Wij zorgen dat uw websites klaar zijn om gevonden te worden binnen Google, klaar zijn voor de toekomst, die gemakkelijk zijn in gebruik en gereed voor uw online campagnes.

Meten is weten! Doe er je voordeel mee…

Het verkeer op uw website is van de eerste tot en met de laatste bezoeker meetbaar. Iets waar u veel voordeel mee kan behalen mits u alles goed meet en analyseert. Wij adviseren u om altijd Google Analytics in uw website of webshop te implementeren.

Google Analytics is en heeft een goede basis om uw online (marketing) activiteiten te meten en analyseren. Wel is het van belang dat het correct is ingericht.  Zonder een goede basis en inrichting weet namelijk niemand wat hij nou precies aan het meten is. Als de basis echter staat kunt u precies zien welke online kanalen u het meeste rendement opleveren. In de kanalen die geen of weinig rendement opleveren kunt u, op basis van statistieken, minder geld en tijd steken. Onze webanalyses zijn hier allemaal opgericht: we achterhalen welke online marketing activiteiten u het meeste opleveren.

Daarnaast kijken we naar het bezoekersgedrag en verkeer op en naar uw website. Online adverteren Op het internet zijn veel mogelijkheden, en is er veel ruimte, om te adverteren. Neem onder andere alleen al Google Adwords, Facebook en LinkedIn. Online adverteren kost geld en tijd, maar u kunt uw doelgroep wel preciezer bereiken dan via offline advertenties. Veel data die internetgebruikers invoeren en achterlaten (denk bijvoorbeeld aan zoekopdrachten, leeftijd en woonplaats) kan namelijk gebruikt worden om uw advertenties op af te stemmen (targeting & profiling).

De mogelijkheden zijn enorm en ook nog eens per kanaal verschillend. Een ander groot voordeel van online adverteren (ten opzichte van offline adverteren) is dat het resultaat direct meetbaar is. Hierdoor kunnen wij onze meerwaarde voor uw bedrijf ook direct en op ieder moment aantonen.

IS ONLINE SUCCES VOOR ONS OOK MOGELIJK?

Als je op dit moment omzet draait uit je online kanalen, kunnen wij je helpen om je omzet te verhogen. Hiervoor stellen we graag samen met jou een plan van aanpak op! Voor elk budget zijn er oplossingen waar wij je graag bij helpen.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Online Marketing

Zoekmachine Optmalisatie (SEO)

Zoekmachines beoordelen uw website door ze te indexeren. Door deze indexatie bepalen ze de positie van uw website in de zoekresultaten. Iedereen wil hoog in Google komen, uiteraard het liefst op positie 1. In de praktijk is het zo dat er maar 10 posities op pagina 1 staan en dat Google meerdere resultatenpagina’s toont (bijvoorbeeld bij lokale en nationale zoekresultaten). Er zijn om en nabij 200 factoren die uw positie(s) in de zoekmachines bepalen. Sommige factoren zijn echter vele malen belangrijker dan anderen. Wij helpen u graag om uw posities in Google te verbeteren!

Conversie Optimalisatie

Conversie optimalisatie is het verhogen van het rendement van uw website. Oftewel in verloop van de tijd met dezelfde hoeveelheid bezoekers meer doelen behalen. Een doel kan erg variëren: van het bekijken van een videoclip, het klikken van een knop (call to action) of een bestelling via uw webshop. Ze hebben allemaal één ding gemeen; de bezoeker moet het doel voltooien op uw website of webshop. Door te gaan testen, meten en optimaliseren komen we uiteindelijk tot een hogere conversie op en van uw website of webshop.

Hoog in Google komen

U zult het geregeld zelf ook doen; een zoekterm in combinatie met een locatie of plaats intypen in Google (bijvoorbeeld “loodgieter Leeuwarden”). De resultatenpagina die u dan te zien krijgt wijkt af van de meest reguliere resultaten pagina van Google en bevat meestal prominent een Google Maps kaart. Voor u als lokale onderneming is het belangrijk dat u juist dan in beeld bent en blijft. We kunnen u hierover adviseren en zorgen dat u hoog in Google zal komen.

Online Marketing
Google-review-img
gmb-button
Browsr - Specialist in Wordpress Websites
4.7
Based on 43 reviews
powered by Google
Arjan De Wilde MuisArjan De Wilde Muis
14:41 01 Aug 23
The speed of our website was negative for the customer experience. Thanks to Browsr, the site now runs smoothly and quickly and we can take new steps with our range.
Jonas de munnikJonas de munnik
06:56 13 Jul 23
Top helped by the team at Browsr. Even on weekends there was e-mailing back and forth. The result may be there.
Daniël DedyDaniël Dedy
08:55 17 Jun 23
My Woocommerce webshop was extremely slow and on mobile this was a disaster in terms of speed. I was looking for a party that could speed up our webshop.During my search I came across the company Browsr on the internet and read quite a few good reviews about it from other customers. Contacted and quickly received an e-mail from Bram with the possibilities and prices. I agreed to this, but I had to pay our invoice in advance before they started. I was a bit hesitant about this in principle, because this is not normally customary. After contact Bram confirmed by email that I would get a full refund if they did not deliver the guaranteed and promised speed optimization. I agreed to this, because I had checked all the data and had everything in black and white.The gentlemen of Browsr have made no false promises and have even done more for us than promised. There was also an error in our Wordpress theme that caused issues and they also fixed that free of charge. The webshop runs smoothly on both desktop and mobile devices.Big advantages of Browsr are the fast contact, the continuous updates by e-mail and the price/quality ratio. We still have a number of websites and in the short term we want to launch an additional European webshop for both B2C and B2B. We will therefore keep you in mind.Daniel
karin hummelkarin hummel
14:21 22 May 23
Helped very well by Browsr with my Wordpress speed job. I'm not super technical myself but would like to know what is being done. At Browsr I felt we were on the same page and my website is now running as it should.
kylian koremankylian koreman
07:18 05 May 23
I can recommend everyone to have your own website made here. Customer friendly and listen carefully to your needs!
Julian KosterJulian Koster
09:38 13 Mar 23
Very happy with Browsr's services, we went from a slow Wordpress installation to an A-score on GTMetrix. The optimization went entirely according to schedule, if you have any questions afterwards, they will also be answered quickly.
js_loader

WordPress website traag?

Je website moet razendsnel snel zijn om nieuwe leads binnen te halen!

WordPress website versnellen is een veelvoorkomend verzoek bij YourBoost en vaak ook de start van elk traject om de website te verbeteren en de resultaten te doen stijgen.

Er zijn namelijk veel factoren die een WordPress website vertragen. En een traag werkende website heeft heel veel nadelen. Daarom is het belangrijk om uit te vinden wat de laadtijd van jouw website is.

Verdient de laadtijd van jouw website verbetering?

Hoe snel ben je zelf vertrokken van een langzame website?

Check het nu direct door je website door de snelheidstest te halen.

Uiteraard geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast. 

 

Wordpress website traag?

Vrijblijvende Snelheidsrapportage

De check is geheel vrijblijvend. Wij bellen u niet!

U ontvangt enkel een email met daarin ons advies geheel op maat voor uw WordPress website of Woocommerce webwinkel.

E-mailmarketing

E-mailen doen we allemaal dagelijks, het is daarom een belangrijke manier om in contact te komen en blijven met uw doelgroep. Vraagt u al om de e-mailadressen van uw klanten? Mocht dit nog niet zo zijn dan adviseren wij u om hier direct mee te beginnen. E-mailmarketing is een uitgelezen mogelijkheid om op reguliere basis in contact te komen met uw klant en ze naar uw website te leiden. Er zijn veel e-mailmarketingtools die het versturen en beheren van uw e-mailmarketingcampagnes makkelijker maken. Online Mix heeft ervaring met diverse e-mailmarketingtools. Laat ons u adviseren over de juiste aanpak en tools voor uw e-mailmarketing. We kunnen u ook ondersteunen in de praktijk; wij versturen en beheren dan uw e-mailmarketing campagne(s) voor u.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij u als adverteerder uw affiliates, ook wel publishers genoemd, beloond voor de door hun gegenereerde verkopen of leads. Affiliates kunnen dit bewerkstelligen door uw advertentiemateriaal op hun website te plaatsen. Groot voordeel van affiliate marketing is dat er gewerkt kan worden met een vaste vergoeding. U weet precies wat voor uw beschikbare budget terug krijgt. Online Mix heeft zelf geen affiliate marketing programma maar adviseert u en kan uw affiliate marketing activiteiten beheren. We hebben goede connecties binnen de grootste affiliate netwerken van Nederland.

Mobile marketing

Wanneer u uw website statistieken van de afgelopen tijd bekijkt zult u zien dat het aantal bezoekers dat uw site bekijkt via een mobiel apparaat enorm toeneemt. Het is erg belangrijk om hier rekening mee te gaan houden. Een website die mobiel bekeken wordt en hier niet voor is ingericht verliest bezoekers én conversies. Wanneer u een nieuwe website laat ontwikkelen is het belangrijk om met het groeiend aantal mobiele bezoekers rekening te houden. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw doelgroep mobiel tot dienst te kunnen zijn, ook als u geen volledig nieuwe website wilt laten ontwikkelen. Laat ons u adviseren hoe u met mobile marketing om moet gaan zodat ook u klaar bent voor de toekomst!

Social Media

Social media zijn online platformen waarop gebruikers zelf de content plaatsen. Content kan zijn: berichten, video’s, afbeeldingen en presentaties. Bekende social media platformen zijn onder andere Facebook, LinkedIn, Twitter en Youtube. Wanneer moet u gebruik maken van deze platformen en moet u überhaupt gebruik van ze gaan maken? Het is een vraag die veel bedrijven en ondernemers op dit moment bezig houdt. Wij adviseren u graag over de inzet en het gebruik van social media. We hebben veel ervaring met het opzetten en beheren van social media voor bedrijven. Door response en het verkeer te meten van uw social media activiteiten komen we er snel achter welke social media kanalen bij u passen en “voor u werken”.

Google adwords

Google Adwords is het bekendste online advertentie netwerk in Nederland. Binnen het netwerk wordt gewerkt met cost per click (CPC) principe, u betaald pas wanneer iemand op uw advertentie klikt. Het netwerk kan worden opgesplitst in twee delen; het zoeknetwerk en het display netwerk. Het zoeknetwerk bevat advertenties die getoond worden na een zoekopdracht. Via het display netwerk kunnen advertenties op aangesloten websites worden getoond. Bij het display netwerk worden vaak banners gebruikt en het is een ideaal platform om remarketing in te zetten.  Met remarketing kunt u bezoekers die reeds op uw website zijn geweest opnieuw benaderen. Het is belangrijk dat Adwords campagnes goed opgezet worden, kwalitatieve campagnes worden namelijk beloond met korting (op uw CPC) door Google.

SEO Bureau

SEO Bureau Den Bosch

SEO Bureau

SEO Bureau Amsterdam

SEO Bureau

SEO Bureau Eindhoven

SEO Bureau

SEO Bureau Breda

SEO Tilburg

SEO Bureau Tilburg

SEO Bureau

SEO Bureau Rotterdam

Online Marketing

Laat ons jouw website een stevige boost geven

Heeft jouw website een echte boost nodig zodat hij niet alleen geld kost maar ook geld oplevert? Laat dat maar aan YourBoost over, een SEO bureau dat ook actief is in Amsterdam. Wij gaan graag voor je aan het werk om ervoor te zorgen dat je dankzij SEO optimalisatie hoger in de ranking op Google komt te staan zodat het aantal bezoekers van jouw website snel zal stijgen. Hopelijk heeft dit ook een hogere omzet tot gevolg. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan nu contact met ons op via telefoonnummer 0416-858288. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website, we reageren dan zo snel mogelijk op jouw vraag of opmerking.

Google-review-img
gmb-button
Browsr - Specialist in Wordpress Websites
4.7
Based on 43 reviews
powered by Google
Arjan De Wilde MuisArjan De Wilde Muis
14:41 01 Aug 23
The speed of our website was negative for the customer experience. Thanks to Browsr, the site now runs smoothly and quickly and we can take new steps with our range.
Jonas de munnikJonas de munnik
06:56 13 Jul 23
Top helped by the team at Browsr. Even on weekends there was e-mailing back and forth. The result may be there.
Daniël DedyDaniël Dedy
08:55 17 Jun 23
My Woocommerce webshop was extremely slow and on mobile this was a disaster in terms of speed. I was looking for a party that could speed up our webshop.During my search I came across the company Browsr on the internet and read quite a few good reviews about it from other customers. Contacted and quickly received an e-mail from Bram with the possibilities and prices. I agreed to this, but I had to pay our invoice in advance before they started. I was a bit hesitant about this in principle, because this is not normally customary. After contact Bram confirmed by email that I would get a full refund if they did not deliver the guaranteed and promised speed optimization. I agreed to this, because I had checked all the data and had everything in black and white.The gentlemen of Browsr have made no false promises and have even done more for us than promised. There was also an error in our Wordpress theme that caused issues and they also fixed that free of charge. The webshop runs smoothly on both desktop and mobile devices.Big advantages of Browsr are the fast contact, the continuous updates by e-mail and the price/quality ratio. We still have a number of websites and in the short term we want to launch an additional European webshop for both B2C and B2B. We will therefore keep you in mind.Daniel
karin hummelkarin hummel
14:21 22 May 23
Helped very well by Browsr with my Wordpress speed job. I'm not super technical myself but would like to know what is being done. At Browsr I felt we were on the same page and my website is now running as it should.
kylian koremankylian koreman
07:18 05 May 23
I can recommend everyone to have your own website made here. Customer friendly and listen carefully to your needs!
Julian KosterJulian Koster
09:38 13 Mar 23
Very happy with Browsr's services, we went from a slow Wordpress installation to an A-score on GTMetrix. The optimization went entirely according to schedule, if you have any questions afterwards, they will also be answered quickly.
js_loader

BEKIJK GRATIS DE NIEUWSTE

TRENDS &  ONTWIKKELINGEN…

Klik op onderstaande afbeelding om het e-book te downloaden…

book-img
Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Kan ik je helpen?