ONLINE MARKETING
EXPERTS

Wat de online plannen ook zijn, laat het een investering zijn die omzet genereert
voor het bedrijf. Wij helpen om online te stralen en dromen te realiseren op
basis van een doordachte strategie en maatwerk oplossingen.

Onze experts voorzien u op voorhand van een duidelijk plan waarna u een
keuze kunt maken om dit plan uit te voeren.

Wilt u ook een plan op maat ontvangen?

Het verkeer op uw website is van de eerste tot en met de laatste bezoeker meetbaar. Iets waar u veel voordeel mee kan behalen mits u alles goed meet en analyseert. Wij adviseren u om altijd Google Analytics in uw website of webshop te implementeren. Google Analytics is en heeft een goede basis om uw online (marketing) activiteiten te meten en analyseren. Wel is het van belang dat het correct is ingericht.  Zonder een goede basis en inrichting weet namelijk niemand wat hij nou precies aan het meten is. Als de basis echter staat kunt u precies zien welke online kanalen u het meeste rendement opleveren. In de kanalen die geen of weinig rendement opleveren kunt u, op basis van statistieken, minder geld en tijd steken. Onze webanalyses zijn hier allemaal opgericht: we achterhalen welke online marketing activiteiten u het meeste opleveren. Daarnaast kijken we naar het bezoekersgedrag en verkeer op en naar uw website. Online adverteren Op het internet zijn veel mogelijkheden, en is er veel ruimte, om te adverteren. Neem onder andere alleen al Google Adwords, Facebook en LinkedIn. Online adverteren kost geld en tijd, maar u kunt uw doelgroep wel preciezer bereiken dan via offline advertenties. Veel data die internetgebruikers invoeren en achterlaten (denk bijvoorbeeld aan zoekopdrachten, leeftijd en woonplaats) kan namelijk gebruikt worden om uw advertenties op af te stemmen (targeting & profiling). De mogelijkheden zijn enorm en ook nog eens per kanaal verschillend. Een ander groot voordeel van online adverteren (ten opzichte van offline adverteren) is dat het resultaat direct meetbaar is. Hierdoor kunnen wij onze meerwaarde voor uw bedrijf ook direct en op ieder moment aantonen.

Ja, ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

Online Marketing

Zoekmachine Optmalisatie (SEO)

Zoekmachines beoordelen uw website door ze te indexeren. Door deze indexatie bepalen ze de positie van uw website in de zoekresultaten. Iedereen wil hoog in Google komen, uiteraard het liefst op positie 1. In de praktijk is het zo dat er maar 10 posities op pagina 1 staan en dat Google meerdere resultatenpagina’s toont (bijvoorbeeld bij lokale en nationale zoekresultaten). Er zijn om en nabij 200 factoren die uw positie(s) in de zoekmachines bepalen. Sommige factoren zijn echter vele malen belangrijker dan anderen. Wij helpen u graag om uw posities in Google te verbeteren!

Conversie Optimalisatie

Conversie optimalisatie is het verhogen van het rendement van uw website. Oftewel in verloop van de tijd met dezelfde hoeveelheid bezoekers meer doelen behalen. Een doel kan erg variëren: van het bekijken van een videoclip, het klikken van een knop (call to action) of een bestelling via uw webshop. Ze hebben allemaal één ding gemeen; de bezoeker moet het doel voltooien op uw website of webshop. Door te gaan testen, meten en optimaliseren komen we uiteindelijk tot een hogere conversie op en van uw website of webshop.

Hoog in Google komen

U zult het geregeld zelf ook doen; een zoekterm in combinatie met een locatie of plaats intypen in Google (bijvoorbeeld “loodgieter Leeuwarden”). De resultatenpagina die u dan te zien krijgt wijkt af van de meest reguliere resultaten pagina van Google en bevat meestal prominent een Google Maps kaart. Voor u als lokale onderneming is het belangrijk dat u juist dan in beeld bent en blijft. We kunnen u hierover adviseren en zorgen dat u hoog in Google zal komen.

Online Marketing

E-mailmarketing

E-mailen doen we allemaal dagelijks, het is daarom een belangrijke manier om in contact te komen en blijven met uw doelgroep. Vraagt u al om de e-mailadressen van uw klanten? Mocht dit nog niet zo zijn dan adviseren wij u om hier direct mee te beginnen. E-mailmarketing is een uitgelezen mogelijkheid om op reguliere basis in contact te komen met uw klant en ze naar uw website te leiden. Er zijn veel e-mailmarketingtools die het versturen en beheren van uw e-mailmarketingcampagnes makkelijker maken. Online Mix heeft ervaring met diverse e-mailmarketingtools. Laat ons u adviseren over de juiste aanpak en tools voor uw e-mailmarketing. We kunnen u ook ondersteunen in de praktijk; wij versturen en beheren dan uw e-mailmarketing campagne(s) voor u.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij u als adverteerder uw affiliates, ook wel publishers genoemd, beloond voor de door hun gegenereerde verkopen of leads. Affiliates kunnen dit bewerkstelligen door uw advertentiemateriaal op hun website te plaatsen. Groot voordeel van affiliate marketing is dat er gewerkt kan worden met een vaste vergoeding. U weet precies wat voor uw beschikbare budget terug krijgt. Online Mix heeft zelf geen affiliate marketing programma maar adviseert u en kan uw affiliate marketing activiteiten beheren. We hebben goede connecties binnen de grootste affiliate netwerken van Nederland.

Mobile marketing

Wanneer u uw website statistieken van de afgelopen tijd bekijkt zult u zien dat het aantal bezoekers dat uw site bekijkt via een mobiel apparaat enorm toeneemt. Het is erg belangrijk om hier rekening mee te gaan houden. Een website die mobiel bekeken wordt en hier niet voor is ingericht verliest bezoekers én conversies. Wanneer u een nieuwe website laat ontwikkelen is het belangrijk om met het groeiend aantal mobiele bezoekers rekening te houden. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw doelgroep mobiel tot dienst te kunnen zijn, ook als u geen volledig nieuwe website wilt laten ontwikkelen. Laat ons u adviseren hoe u met mobile marketing om moet gaan zodat ook u klaar bent voor de toekomst!

Social Media

Social media zijn online platformen waarop gebruikers zelf de content plaatsen. Content kan zijn: berichten, video’s, afbeeldingen en presentaties. Bekende social media platformen zijn onder andere Facebook, LinkedIn, Twitter en Youtube. Wanneer moet u gebruik maken van deze platformen en moet u überhaupt gebruik van ze gaan maken? Het is een vraag die veel bedrijven en ondernemers op dit moment bezig houdt. Wij adviseren u graag over de inzet en het gebruik van social media. We hebben veel ervaring met het opzetten en beheren van social media voor bedrijven. Door response en het verkeer te meten van uw social media activiteiten komen we er snel achter welke social media kanalen bij u passen en “voor u werken”.

Google adwords

Google Adwords is het bekendste online advertentie netwerk in Nederland. Binnen het netwerk wordt gewerkt met cost per click (CPC) principe, u betaald pas wanneer iemand op uw advertentie klikt. Het netwerk kan worden opgesplitst in twee delen; het zoeknetwerk en het display netwerk. Het zoeknetwerk bevat advertenties die getoond worden na een zoekopdracht. Via het display netwerk kunnen advertenties op aangesloten websites worden getoond. Bij het display netwerk worden vaak banners gebruikt en het is een ideaal platform om remarketing in te zetten.  Met remarketing kunt u bezoekers die reeds op uw website zijn geweest opnieuw benaderen. Het is belangrijk dat Adwords campagnes goed opgezet worden, kwalitatieve campagnes worden namelijk beloond met korting (op uw CPC) door Google.

Online Marketing

Laat ons jouw website een stevige boost geven

Heeft jouw website een echte boost nodig zodat hij niet alleen geld kost maar ook geld oplevert? Laat dat maar aan YourBoost over, een SEO bureau dat ook actief is in Amsterdam. Wij gaan graag voor je aan het werk om ervoor te zorgen dat je dankzij SEO optimalisatie hoger in de ranking op Google komt te staan zodat het aantal bezoekers van jouw website snel zal stijgen. Hopelijk heeft dit ook een hogere omzet tot gevolg. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan nu contact met ons op via telefoonnummer 0416-858288. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website, we reageren dan zo snel mogelijk op jouw vraag of opmerking.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Kan ik je helpen?