Seo campagne

Een succesvolle SEO campagne vergroot het succes van jouw bedrijf

Ben je nieuwsgierig wat een goede SEO campagne voor het online succes van jouw bedrijf kan betekenen? We vertellen je er graag meer over. SEO, afgeleid van Search Engine Optimization, gaat over het optimaliseren van jouw website voor de zoekmachines. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Een belangrijk onderdeel is dat jouw website de juiste teksten bevat. Hierbij draait het om de juiste zoektermen die gebruikt worden. Een ander onderdeel is hoe goed jouw website technisch in elkaar zit. Voorafgaand aan een SEO campagne stellen we een doel. Vervolgens optimaliseren we jouw online vindbaarheid op zo’n manier dat dit doel zeker behaald zal worden.

Het belang van een SEO campagne voor jouw website

De online concurrentie voor jouw website is groot. Je bent vast niet de enige aanbieder van jouw dienst of product. De hoogste plaatsen in Google zijn dan ook niet voor iedereen haalbaar. Maar met behulp van een SEO campagne komen deze plekken toch in zicht. We brengen dan namelijk precies in kaart waar de meeste winst te behalen valt en gaan met deze punten aan de slag. In onze doeltreffende SEO campagnes nemen we alle aspecten van succesvolle SEO mee. Naderhand weet je dan ook precies wat je moet doen om jouw SEO op peil te houden. Maar ook daar helpen we natuurlijk graag mee.

Ja, ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

Een zoekwoordenonderzoek is een belangrijk onderdeel van een SEO campagne

Het begin van een goede SEO strategie is het uitvoeren van een gedetailleerd zoekwoordenonderzoek. Op welk woord of welke woorden zoekt jouw doelgroep veel? Daarnaast is het zaak om te kijken op welke zoekwoorden de concurrentie niet al te hoog is. Soms is het dus slimmer om je te richten op een zoekwoord waar minder mensen op zoeken, maar waar je minder concurrentie hebt. Want als je op de tweede pagina met zoekresultaten staat bij dat populaire zoekwoord, zal vrijwel niemand jouw website vinden tussen de resultaten.  Daarom kan het een goede strategie zijn om juist voor de zoekwoorden met een wat lager zoekvolume te gaan.

Plaats content op je website die er toe doet

Natuurlijk kan je artikelen of blogs op je website plaatsen die de juiste zoekwoorden bevatten. Maar staat er ook daadwerkelijk nuttige informatie in die artikelen of hebben je bezoekers er eigenlijk niks aan? Ook de inhoud van de content op jouw website is namelijk van groot belang. Lever je kwaliteit waar mensen iets aan hebben? Dan raken ze geïnteresseerd in jou en je product of dienst. Je website is de gewezen plaats om te laten zien dat je een professional bent in jouw vak. Zorg dus dat de teksten op jouw website je klanten er daadwerkelijk van overtuigen om voor jou en jouw product of dienst te kiezen.

 

Het toepassen van linkbuilding in een SEO campagne

Een ander element waar we je mee helpen is het toepassen van linkbuilding. Linkbuilding is het geheel van links van en naar jouw website toe. Het is bijvoorbeeld slim om in jouw artikelen links te verwerken naar andere pagina’s van jouw website. Daarnaast is het verwijzen naar externe websites ook een goede manier om aan je linkbuilding te werken. Google kijkt andersom ook hoeveel andere websites naar jouw website verwijzen. Wordt jouw website vaak vermeld, dan zal het immers wel een website zijn waar veel informatie te verkrijgen is.

Technische optimalisatie van jouw website tijdens onze SEO campagne

Niet alleen de teksten op je website zijn van belang voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines. Tijdens onze SEO campagnes richten we ons ook op de technische kant van jouw website. Hierbij schakelen we indien nodig de hulp in van ons partnerbedrijf Browsr. Zij testen bijvoorbeeld hoe snel jouw website is en kunnen advies geven over de aanpassingen die gedaan kunnen worden om jouw website sneller te maken. Langzame websites eindigen namelijk niet hoog in Google. Daarom is het optimaliseren van de technische kant van jouw website ook een groot deel van een succesvolle SEO campagne.

SEO Campagne
SEO Campagne

Gegarandeerd rendement met onze succesvolle SEO campagne

Wil jij ook succes behalen op het vlak van SEO? Lees dan allereerst ons gratis e-book ‘Hoger in Google’. Hierin vind je al veel slimme tips die helpen jouw website een spurt naar de top te geven. Daarnaast kan je ons inschakelen voor een succesvolle SEO campagne. Want wist je dat wij net zolang doorgaan tot het beoogde resultaat is behaald? Ben je dus op zoek naar een manier om gegarandeerd meer klanten en meer omzet te behalen? Neem dan contact op en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die wij bieden om jouw website naar de top te helpen.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Kan ik je helpen?