Online marketing analyse

Een online marketing analyse helpt jouw succes te vergroten

Met een online marketing analyse wordt in kaart gebracht waar de kansen van jouw bedrijf zitten op het gebied van online marketing. Online marketing is een breed begrip en gaat over alle diensten of producten die je via internet te koop aanbiedt. Er zijn hier veel verschillende kanalen voor. Eén van de belangrijkste kanalen is natuurlijk je website en de content die je op je website hebt staan. Daarnaast zijn er natuurlijk je eigen social media kanalen en de advertenties die je hierop kan plaatsen. Andere onderdelen zijn zoekmachineoptimalisatie en e-mailmarketing.

Wat houdt een online marketing analyse precies in?

Bij een online marketing analyse wordt onderzocht hoe jouw online marketing in elkaar zit en hoe succesvol het is. Hiervoor worden bijvoorbeeld de bezoekersstromen gemeten die via de verschillende kanalen op jouw website komen. Deze kanalen zijn bijvoorbeeld Google, via advertenties op Google en social media en via de eigen social media kanalen. Door te bekijken op welke positie jouw website in Google staat, wordt onderzocht waar winst op valt te behalen. Door een zoekwoordenonderzoek wordt bekeken welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Zo weet je welke content van belang is om de juiste doelgroep aan te trekken.

Ja, ik wil graag meer weten over de mogelijkheden

Online Marketing Analyse

Waarom is het slim om een online marketing analyse uit te laten voeren?

Het uitvoeren van een online marketing analyse helpt je op diverse vlakken. Allereerst gebruik je een analyse om te kijken hoe er meer mensen naar de website getrokken kunnen worden. Daarbij verschilt het ook nog per doelgroep welk medium hiervoor het meest geschikt is. Is jouw doelgroep erg actief op Facebook of Instagram of is e-mailmarketing juist de beste manier om hen te benaderen? Daarnaast wordt er gekeken hoe hoog de conversie is. Dus hoeveel van de bezoekers laten daadwerkelijk hun e-mailadres achter, vragen meer informatie of direct een offerte aan? Er zijn diverse manieren om je conversie te verhogen en een online marketing analyse brengt deze allemaal in beeld.

Wat je kan verwachten van een online marketing analyse van YourBoost

Overweeg je om een online marketing analyse uit te laten voeren, dan is het slim om dit te laten doen door een professioneel bedrijf. Bij YourBoost wordt jouw online marketing analyse uitgevoerd door professionals met veel ervaring in dit vak. Daardoor weet je zeker dat er een complete analyse wordt uitgevoerd, die alle aspecten van de online marketing van je bedrijf bekijkt. Vaak wordt er bijvoorbeeld één aspect van online marketing wel volop gebruikt, maar valt er veel winst te behalen op een ander punt. Bij YourBoost krijgen we precies boven tafel waar voor jouw website de meeste winst te behalen valt.

 

Gegarandeerd rendement met een online marketing analyse van YourBoost

Hebben wij een analyse voor jouw website uitgevoerd, dan gaan we door tot de afgesproken resultaten daadwerkelijk zijn behaald. Samen bepalen we welke werkzaamheden de beste resultaten voor jouw website zullen behalen. Nadat we dit hebben vastgesteld, gaan we voor je aan de slag. En we stoppen pas, als alle doelstellingen zijn behaald. Je hoeft dus niet bang te zijn voor weggegooid geld. Integendeel, als wij klaar zijn met onze analyse en het toepassen van de hieruit voortgekomen werkzaamheden, krijg je gegarandeerd meer klanten binnen en dus ook meer omzet.

Profiteer van de aanbiedingen van de partners van YourBoost

YourBoost heeft verschillende partners die jou ook verder kunnen helpen met het vergroten van de winstgevendheid van jouw bedrijf. Een goede website is de spil van een succesvol bedrijf. Vragen over de technische kant van jouw website? Via YourBoost kan je bij onze partner Browsr profiteren van hoge kortingen en een gratis website consult aanvragen. Daarnaast is Omzetvergroters één van onze partners. Wil jij van je website ook een winst genererende machine maken? Boek dan een gratis omzetconsult en ontdek waar de kansen liggen voor jouw website. Samen met de diensten van YourBoost is jouw website straks een geperfectioneerde marketingmachine.

Online Marketing Analyse
Online Marketing Analyse

Laat ons jouw website een stevige boost geven

Heeft jouw website een echte boost nodig zodat hij niet alleen geld kost maar ook geld oplevert? Laat dat maar aan YourBoost over, een SEO bureau dat ook actief is in Amsterdam. Wij gaan graag voor je aan het werk om ervoor te zorgen dat je dankzij SEO optimalisatie hoger in de ranking op Google komt te staan zodat het aantal bezoekers van jouw website snel zal stijgen. Hopelijk heeft dit ook een hogere omzet tot gevolg. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan nu contact met ons op via telefoonnummer 0416-858288. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website, we reageren dan zo snel mogelijk op jouw vraag of opmerking.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Kan ik je helpen?