Wat is SEO?

Steeds meer ondernemers beginnen te beseffen hoeveel klanten je door middel van het internet kunt binnenhalen. Zo beginnen steeds meer winkeliers naast hun fysieke winkel bijvoorbeeld ook een webshop. Voor elk type ondernemer kan het internet interessant zijn, aangezien vrijwel elke doelgroep wel actief is op het internet. Om voordeel uit het internet te halen, zul je wel voldoende aandacht aan online marketing moeten besteden. De website van je bedrijf wordt niet zomaar gevonden, hiervoor zullen SEO technieken toegepast moeten worden. Door middel van SEO zal je website veel meer bezoekers krijgen, maar wat is SEO nou precies?

SEO

Er zijn veel ondernemers met de vraag “wat is SEO?”. SEO is een Engelse afkorting voor Search Engine Optimization. Dit is een verzamelnaam voor allerlei technieken die tot een betere vindbaarheid in Google en andere zoekmachines leiden. In het Nederlands gebruiken we naast de term SEO ook wel de benaming zoekmachineoptimalisatie. Als ondernemer is het belangrijk dat je voldoende aandacht besteedt, al helemaal als je een groot deel van je omzet aan het internet te danken hebt.  Door middel van SEO kun je een hoop extra klanten krijgen, aangezien elke consument Google gebruikt om te vinden wat hij of zij zoekt. Het is wel van groot belang dat de verschillende SEO-technieken op de juiste manier worden uitgevoerd. Je hebt zowel on-page als off-page optimalisatietechnieken.

WAT IS ON-PAGE SEO?

On-page technieken zijn technieken die op de website zelf toegepast worden. Het is belangrijk dat er voldoende content op website geplaatst wordt. In principe moet elke pagina van voldoende content voorzien worden. Ook de interne linkstructuur van de website is van groot belang. Daarnaast moeten relevante zoektermen vaak genoeg voorkomen op de website. Deze zoektermen moeten op een natuurlijke manier in de tekst verwerkt worden, want de teksten moeten wel goed leesbaar blijven. Bij YourBoost kunnen we content van hoge kwaliteit creëren, zodat je website voldoende content heeft. Daarnaast zijn we ook in staat om andere belangrijke on-page technieken toe te passen, waaronder het verbeteren van de interne linkstructuur.

WAT IS OFF-PAGE SEO?

Onder off-page optimalisatie vallen alle technieken die niet op de website zelf worden toegepast. Een voorbeeld van een off-page techniek is linkbuilding. Dit is een techniek die veel toegepast wordt, maar het kan ook een erg riskante techniek zijn als je niet precies weet wat je doet. Het is daarom van groot belang dat je dergelijke technieken op een veilige manier laat uitvoeren. Bij YourBoost zijn we in staat om de off-page optimalisatie veilig en effectief te verzorgen. Hierdoor zul je al snel resultaten zien.

WAAROM KIEZEN VOOR YOURBOOST?

Bij YourBoost hebben we veel ervaring en kennis op het gebied van SEO en andere vormen van online marketing. Het internet is een goede plek om klanten te werven, mits de online marketing van het bedrijf goed geregeld is. Bij YourBoost behalen we de beste resultaten, waardoor jouw omzet omhoog gaat. Heb jij nog vragen over SEO of over YourBoost? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Onze Partners

Browsr is onze partner op het gebied van websites. Browsr maakt winst genererende websites zonder investeringen vooraf. Speciaal voor klanten van YourBoost hanteert Browsr speciale tarieven en hebben zij leuke kortingsacties en aanbiedingen. Vragen over je website? Browsr heeft nu speciaal voor klanten van YourBoost een actie lopen voor websites tegen super tarieven! In combinatie met de diensten van YourBoost heeft u al een website voor slechts 499.-

Omzetvergroters is onze partner op het gebied van extra omzet voor onze klanten. Met hun trajecten in combinatie met onze online marketing maken wij van websites omzet en winst genererende machines. Speciaal voor klanten van YourBoost heeft Omzetvergroters nu speciale aanbiedingen en acties. Zij geven klanten van YourBoost een gratis consult over uw online mogelijkheden, groeikansen en verrichten voor onze klanten een gratis onderzoek naar verbeteringen.

Gratis E-book downloaden

Hoe jouw website de top 10 van Google bestormt

Wacht eens! We hebben nog iets voor je.
Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we u ergens mee helpen?
Powered by