Webbureau

Een webbureau kan je helpen ervoor te zorgen dat jouw website een stuk beter vindbaar wordt door Google en andere zoekmachines op het internet. Het is belangrijk om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te staan, want de ervaring leert dat een Google gebruiker niet eindeloos door pagina’s gaat scrollen. De overgrote meerderheid klikt op een resultaat dat in de top 3 van zoekresultaten staat. Webbureau YourBoost kan je helpen om in de top van de zoekresultaten te komen voor jouw branche.

Hoe komt jouw website hoger in de zoekresultaten?

Voor een hoge ‘ranking’ bij Google en zijn collega zoekmachines is het belangrijk dat jouw website goed wordt bezocht. Maar daar komt het kip en ei verhaal om de hoek kijken. Meer bezoekers krijg je als je website hoger in de zoekresultaten staat. Die hogere zoekresultaten bereik je door op je website goede landingspagina’s te zetten en een uitgekiende linkbuilding campagne. Maar we horen je denken: Hoe moet ik dat dan doen? En waar haal ik de tijd vandaan als ondernemer? Het goede nieuws is dat je deze klus kunt uitbesteden aan YourBoost, een ervaren webbureau dat er voor zorgt dat je goed te vinden bent online en dat jouw website ook nog wat oplevert in plaats van alleen maar geld te kosten.

Sterke landingspagina’s zorgen voor meer omzet

Bij webbureau YourBoost durven we de stelling wel aan at goede landingspagina’s zorgen voor meer omzet. Als een gebruiker van Google via een link in de zoekmachine op jouw website komt, wil hij direct kunnen lezen wat jouw bedrijf te bieden heeft. Daarom zorg je ervoor dat die link verwijst naar een landingspagina waar kort en bondig alle informatie staat die de bezoeker wil hebben. Doel is ervoor te zorgen dat hij niet meteen doorklikt naar het volgende zoekresultaat, maar op jouw website blijft en als het even kan bij jou een product koopt of een dienst afneemt. Een offerte aanvragen is daarbij vaak de eerste stap. Het is dus belangrijk ervoor te zorgen dat de bezoeker snel de informatie krijgt die hij zoekt of er in hooguit 3 klikken kan komen.


Goede linkbuilding zorgt voor een hoge ranking in Google

Google is 24/7 druk bezig met het bijhouden waar mensen naar zoeken op het internet. Al die zoekresultaten worden gebundeld en er wordt gekeken op welke links het vaakst wordt geklikt. Maar Google doet nog meer. Google bekijkt zelf ook alle pagina’s die online staan. En dus is het zaak dat Google jouw bedrijf vaak tegenkomt in combinatie met zoekwoorden die bij jouw branche passen. Daarvoor kun je ons webbureau zogenaamde linkbuilding teksten laten schrijven. Die teksten komen niet op je eigen website maar op speciale locaties waar Google ze leest. Door de juiste zoekwoorden in deze linkbuilding te zetten en vervolgens een link naar jouw website te plaatsen legt Google letterlijk een link tussen een bepaald zoekwoord of zoekwoordcombinatie en jouw website. Daardoor ga je omhoog in de zoekresultaten en is de kans dat een Google gebruiker juist jouw website aanklikt een stuk groter.

Groeien in Google is een kwestie van geduld

Als je hoger wilt komen met je bedrijf in Google is geduld een schone zaak. Ons webbureau kan je hierbij helpen. Het is echter niet zo simpel dat je meteen in de top 5 van de zoekresultaten staat als er een paar landingspagina’s en linkbuilding teksten online worden gezet. Hoe unieker jouw bedrijf is, hoe sneller het gaat. Maar als je werkzaam bent in een branche waar de concurrentie groot is dan zal het wat meer tijd kosten. Dan is het ook zaak om bij het schrijven van content voor jouw website zo creatief mogelijk te zijn en juist die zoektermen eruit te pikken die relevant en doeltreffend zijn. Ook hierbij kan ons webbureau je helpen, waarbij we kunnen terugvallen op onze uitgebreide kennis en ervaring.

Wil jij ook goed gevonden worden in Google?

Kan de vindbaarheid van jouw bedrijf in Google ook wel een boost gebruiken? Neem dan nu contact op met webbureau YourBoost. Wij adviseren je graag en goed over de mogelijkheden om jouw website beter vindbaar te maken en daardoor je omzet significant te verhogen. We gaan graag voor je aan de slag om dit doel te bereiken. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende maandabonnementen tegen zeer scherpe tarieven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of laat een gratis analyse van je website uitvoeren. Gebruik het contactformulier of bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 0416-858288.

Onze Partners

Browsr is onze partner op het gebied van websites. Browsr maakt winst genererende websites zonder investeringen vooraf. Speciaal voor klanten van YourBoost hanteert Browsr speciale tarieven en hebben zij leuke kortingsacties en aanbiedingen. Vragen over je website? Browsr heeft nu speciaal voor klanten van YourBoost een actie lopen voor websites tegen super tarieven! In combinatie met de diensten van YourBoost heeft u al een website voor slechts 499.-

Omzetvergroters is onze partner op het gebied van extra omzet voor onze klanten. Met hun trajecten in combinatie met onze online marketing maken wij van websites omzet en winst genererende machines. Speciaal voor klanten van YourBoost heeft Omzetvergroters nu speciale aanbiedingen en acties. Zij geven klanten van YourBoost een gratis consult over uw online mogelijkheden, groeikansen en verrichten voor onze klanten een gratis onderzoek naar verbeteringen.

Gratis E-book downloaden

Hoe jouw website de top 10 van Google bestormt

Wacht eens! We hebben nog iets voor je.
Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we u ergens mee helpen?
Powered by