Vindbaarheid website verhogen

Je kunt wel stellen dat we tegenwoordig in een digitale wereld leven. Dit betekent dat er veel mogelijk is op het gebied van techniek en software. Het gebruik van software, en daarmee ook het internet, is ontzettend hard gestegen. Steeds meer bedrijven maken hier dankbaar gebruik van en creëren een website. Dit betekent echter ook dat het optimaliseren van je website, geen slecht idee is én in de meeste gevallen zelfs een must is. De vindbaarheid van je website verhogen resulteert namelijk in meer bezoekers en potentiële klanten.

TIPS VOOR EEN GEOPTIMALISEERDE WEBSITE

Een goede website moet aan verschillende eisen voldoen. Allereerst, een van de belangrijkste dingen is om te bepalen welk doel de website heeft. Het doel van de website moet daarnaast duidelijk terugkomen in de website zelf. Het vermelden van de doelen van het bedrijf creëert vertrouwen. Hierdoor wordt het makkelijker om in contact te komen met individuen en bedrijven. Bovendien is het ook belangrijk dat de website de bezoeker voldoende informeert. Andere voorbeelden van eisen zijn dat de website of webshop klant- en gebruiksvriendelijk moet zijn. Denk hierbij aan een rustige uitstraling die past bij de doelgroep en het gewenste imago.

Daarnaast moet de content op de verschillende pagina’s relevant zijn. Een ander zeer belangrijk punt is dat de website snel genoeg is. Als één of meerdere webpagina’s traag zijn, dan is dit vervelend voor de bezoeker en zal de desbetreffende bezoeker niet lang op de website blijven. Ook is het belangrijk om het kleurgebruik aan te passen en af te stemmen op de doelgroep en het imago dat jij aan het bedrijf wilt geven. Het design moet goed bij de kernwaarden en de werkzaamheden van het bedrijf passen. Voor grofweg de meeste bedrijven zal dit een flat design zijn.

Een flat design is, zoals de naam al zegt, een design dat plat is. Hiermee wordt bedoeld dat het rustig en strak moet zijn en er geen schaduwen en driedimensionale effecten in moeten zitten. Bovendien wordt ermee bedoeld dat de knoppen op een website, denk hierbij bijvoorbeeld aan het menu en de inhoud van het menu, goed en overzichtelijk moeten zijn. Ook is het simpelweg een must om de website, en dus de webpagina’s, telefoonvriendelijk te maken. De meeste mensen gebruiken hun telefoon ontzettend veel. Het is daarom van groot belang dat jij je ook op deze mensen kunt richten. Een website die niet gebruiksvriendelijk is voor een smartphone is simpel gezegd een afknapper.

SEO EN SEA TOEPASSEN OM DE VINDBAARHEID VAN JE WEBSITE TE VERBETEREN

Een goede website is nog niet alles. Met een geoptimaliseerde website met perfecte webpagina’s betekent nog niet dat de vindbaarheid van je website hoog is. Een goede website is één, een goede vindbaarheid is twee. Als één van deze twee aspecten mist, wordt het bezoekersaantal automatisch minder en is de kans op een lagere omzet groot. Wij van YourBoost geloven in het feit dat iedereen, met een website, een goede vindbaarheid verdient. Een goede vindbaarheid van je website is voor veel mensen lastig te realiseren. Echter wij van YourBoost realiseren dit, samen met onze professionals, met plezier. De services die wij aanbieden zijn verschillend. Het uiteindelijke doel dat wij willen realiseren met jou is een professionele website, een hoger resultaat in Google en het realiseren van meer bezoekers en klanten. Dit doen we dus door het inzetten van verschillende manieren van SEO en SEA. Dit zijn verschillende methodes om de website hogerop te laten komen in Google.

SEO, dat voor Search Engine Optimization staat, is een methode om ervoor te zorgen dat Google een hogere waarde aan je website toekent. Door je goed te focussen op bepaalde zoekwoorden, kun je ontzettend goede resultaten behalen. Simpel gezegd, door content te schrijven voor de juiste zoekwoorden, zul je beter vindbaar zijn voor mensen die hierop zoeken. Linkbuilding is verder ook een vorm van SEO. Bij deze techniek worden er links geplaatst op externe websites. SEA is een andere vorm van zoekmachine optimalisatie. Met behulp van SEA kun je de website ontzettend snel vindbaar maken. De advertenties komen immers bovenaan in de zoekresultaten. SEA kan effectief zijn, maar zodra je stopt met SEA, blijf je de resultaten niet langer zien.

Bij SEA gaat het voornamelijk om de vindbaarheid van je website verhogen door middel van advertenties. Daarnaast helpen wij bedrijven met het opzetten van social media acties. Wij zorgen voor een succesvolle social media campagne, zodat je niet bang hoeft te zijn voor resultaten die tegenvallen. Hierbij gaat het voornamelijk om Facebook advertenties. Als deze goed geoptimaliseerd worden en kan dit zorgen voor een flinke stijging van de naamsbekendheid én een verhoging van de omzet.

VERHOOG DE VINDBAARHEID VAN JE WEBSITE BIJ YOURBOOST

Ben jij geïnteresseerd in alle mogelijkheden en opties omtrent de vindbaarheid van je website? Neem gerust, vrijblijvend en gratis, contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden die er zijn samen met jou. Samen werken we dan aan de vindbaarheid van je website. Aan de hand van jouw wensen bepalen we een strategie om het desbetreffende doel te behalen. Wij kijken goed welke technieken we voor jouw bedrijf het beste kunnen toepassen. Wij helpen je gedurende het hele proces, van het idee tot aan de uitvoering. We kijken naar de huidige situatie van de website en maken, samen met onze professionals, een rapport op. Dit rapport wordt gemaakt met de nieuwste en beste marketing tools. Verder zorgen we ervoor dat alles aan elkaar gekoppeld en verwant is. Dit betekent dat de zoekmachine optimalisatie aansluit op een eventuele social media advertentie.

Ook garanderen wij rendement, dit betekent dat we niet zomaar stoppen voordat er resultaat geboekt is. Dit resultaat geldt pas als er beoogde en dus zichtbare en duidelijke resultaten geboekt zijn. Deze resultaten worden vooraf besproken en er wordt niet gestopt totdat deze bereikt zijn, dat garanderen wij. Het samenwerken en samen bespreken van de mogelijkheden en opties vinden wij belangrijk, puur om het feit dat communicatie, volgens ons, de sleutel is naar succes. Dit gaat uiteraard gepaard met kwantiteit maar vooral kwaliteit. Onze passie is het hogerop laten komen van websites in Google met behulp van verschillende technieken. Wij voeren de verschillende technieken met veel plezier uit.

Onze Partners

Browsr is onze partner op het gebied van websites. Browsr maakt winst genererende websites zonder investeringen vooraf. Speciaal voor klanten van YourBoost hanteert Browsr speciale tarieven en hebben zij leuke kortingsacties en aanbiedingen. Vragen over je website? Browsr heeft nu speciaal voor klanten van YourBoost een actie lopen voor websites tegen super tarieven! In combinatie met de diensten van YourBoost heeft u al een website voor slechts 499.-

Omzetvergroters is onze partner op het gebied van extra omzet voor onze klanten. Met hun trajecten in combinatie met onze online marketing maken wij van websites omzet en winst genererende machines. Speciaal voor klanten van YourBoost heeft Omzetvergroters nu speciale aanbiedingen en acties. Zij geven klanten van YourBoost een gratis consult over uw online mogelijkheden, groeikansen en verrichten voor onze klanten een gratis onderzoek naar verbeteringen.

Gratis E-book downloaden

Hoe jouw website de top 10 van Google bestormt

Wacht eens! We hebben nog iets voor je.
Open chat
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we u ergens mee helpen?
Powered by