De uitdaging

Van Uden Special Products levert bewegwijzering aan diverse gemeenten in Nederland. De website is een belangrijk onderdeel in de aanwinst van nieuwe klanten: gemeenten in Nederland. Een goede vindbaarheid op relevante zoekwoorden in diverse zoekmachines als Google is dus essentieel. Bij aanvang van de opdracht werd de website nog niet op de juiste zoekwoorden gevonden binnen de zoekmachines.

DE OPLOSSING

Door onze krachtige zoekmachine optimalisatie strategie is de website aanzienlijk versterkt in zowel waarde als content. Middels ons maandelijks onderhoud aan zowel de website als de Google posities hebben wij gezorgd dat de website gevonden word op de gewenste zoekwoorden en binnen de juiste zoekmachines. Door de overstap naar YourBoost.nl weten de juiste klanten de website nu te vinden.

Online marketing

DIVERSE NUMMER 1 POSITIES IN GOOGLE

nummer 1 in Google

VINDBAARHEID OP BELANGRIJKE ZOEKWOORDEN

Om Van Uden Special Products en haar diensten online bekendheid te geven, is gekozen voor zoekmachine optimalisatie (SEO). On-site en off-site optimalisatie hebben ervoor gezorgd dat Van Uden Special Products op product gerelateerde termen een stevige pagina-1-positie heeft weten te bemachtigen. Wat uiteraard heeft gezorgd voor meer klanten en hogere online omzet.

ONZE WERKWIJZE

Door het goed analyseren van de website en het bijbehorende bezoekersgedrag is de website voorzien van een nieuw functioneel design. Er is zorg gedragen dat de pagina structuur en call to actions zo goed mogelijk aansluiten bij de verwachtingen van de doelgroep en haar wensen.

Zo is het mogelijk om op iedere pagina in contact te komen met Van Uden Special Products en is waar mogelijk direct de juiste contactpersoon binnen de organisatie zichtbaar om het geheel persoonlijk te maken en direct met de juiste betrokkenen te kunnen schakelen indien gewenst.

Het resultaat is dat bezoekers gemiddeld minder pagina’s bekijken om tot een contactmoment te komen. Kortom de bezoeker vindt sneller wat men zoekt en legt eerder contact met deze organisatie.

Plan de campagne

Behaalde resultaten

OP RUIM 490

Zoekwoorden vindbaar

6 x

Meer bezoekers binnen 1 jaar

3 x

Meer conversie

IS ONLINE SUCCES VOOR ONS OOK MOGELIJK?

JAZEKER!

Als je op dit moment omzet draait uit je online kanalen, kunnen wij je helpen om je omzet te verhogen. Hiervoor stellen we graag samen met jou een plan van aanpak op! Voor elk budget zijn er oplossingen waar wij je graag bij helpen.

Omzet verbeteren
Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Kan ik je helpen?