De KICK-OFF

Vanuit Kickboksen Drunen kregen wij het verzoek om een nieuwe website neer te zetten die ervoor zorg draagt dat mensen zich sneller aanmelden bij de kickboksschool en tevens dat er meer nieuwe leden online behaald zouden worden. De doelgroep is erg divers en daardoor was een goed ingerichte campagne nodig om de vindbaarheid van de website te verbeteren en diverse doelgroepen aan te spreken en te converteren naar nieuwe leden van de sportschool.

DE OPLOSSING

Middels een doelgroepanalyse zijn er in overleg met de klant keuzes gemaakt omtrent de relevante zoekwoorden in diverse zoekmachines. Door de diversiteit van de doelgroep is gekozen voor diversiteit in de aanpak tussen SEO, linkbuilding, landingspagina’s en online campagnes.

Door de overstap naar YourBoost.nl weten de juiste klanten de website nu te vinden en is het ledenaantal enorm toegenomen.

Online marketing

INZET VAN MEERDERE KANALEN

Omdat Kickboksen Drunen een heel diverse doelgroep heeft van jong tot oud, van klein tot groot hebben we ervoor gekozen om diverse marketingkanalen in te zetten.

Hierdoor komen toekomstige klanten de sportschool op vele vlakken tegen en zorgen we ervoor dat de naamsbekendheid ook verder omhoog gaat.

Bij aanvang van de opdracht werd de website nog niet op de juiste zoekwoorden gevonden binnen de zoekmachines. Door onze krachtige mix aan online marketing is de website aanzienlijk versterkt in zowel online aanwezigheid als content.

Middels ons maandelijks onderhoud aan zowel de website als de Google posities hebben wij gezorgd dat de website gevonden word op de gewenste zoekwoorden en binnen de juiste zoekmachines.

Wat uiteraard heeft gezorgd voor meer leden en een hogere bezetting van de lessen.

ONZE WERKWIJZE

Door het goed analyseren van de doelgroep en het bijbehorende bezoekersgedrag is de website voorzien van een nieuwe inrichting en design.

Er is gezorgd voor herkenbaarheid bij alle doelgroepen een juiste pagina structuur en call to actions die zo goed mogelijk aansluiten bij de verwachtingen van de doelgroep en haar wensen.

Zo zijn de diverse campagnes aangesloten op de juiste landingspagina’s die weer aanspreken op de juiste doelgroep. Is er gekozen voor een specifieke opzet van pagina’s met foto’s die de doelgroep aanspreekt.

Het resultaat is dat bezoekers gemiddeld eerder contact opnemen.

Kortom de bezoeker vindt sneller wat men zoekt en legt eerder contact met deze organisatie.

Plan de campagne

Behaalde resultaten

OP RUIM 250

Zoekwoorden vindbaar

4 x

Meer bezoekers binnen 1 jaar

3 %

Meer conversie

IS ONLINE SUCCES VOOR ONS OOK MOGELIJK?

JAZEKER!

Als je op dit moment omzet draait uit je online kanalen, kunnen wij je helpen om je omzet te verhogen. Hiervoor stellen we graag samen met jou een plan van aanpak op! Voor elk budget zijn er oplossingen waar wij je graag bij helpen.

Omzet verbeteren
Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Kan ik je helpen?