Facebook
  • Welkom bij
    YOURBOOST
    Het onwikkelen van webshops, het verzorgen van communicatie en
    online marketing of het optimaliseren van online conversie.

Vraag een gratis demo website aan
responsive - seo - eigen beheer
onderhoud - social media

Onze SEO diensten zijn onder te verdelen in twee verschillende soorten werkzaamheden, namelijk onpage en offpage optimalisatie. Onpage SEO diensten vinden op de website zelf plaats, terwijl de offpage werkzaamheden buiten de eigen website om gebeuren.

Onpage SEO werkzaamheden

Werkzaamheden ten behoeve van zoekmachineoptimalisatie op de website zelf, worden ook wel on page optimalisatiewerkzaamheden genoemd. Over het algemeen bestaan deze werkzaamheden voornamelijk uit het aanpassen van de content, zoals de teksten en de beschrijvingen van de afbeeldingen. Uiteraard komen hier ook de metabeschrijvingen bij naar voren, nog steeds één van de belangrijkste rankingfactoren voor Google. Eén van de belangrijkste zaken die we als online marketingbureau blijven benadrukken is dat de code waar de site uit opgebouwd is, schoon moet zijn. Dit houdt in dat er geen overbodige zaken op de website geladen worden (daar wordt hij alleen maar langzamer van namelijk) en dat alles goed gestructureerd is volgens de nieuwste technieken. Hierdoor zijn we zeker van dat Google en andere zoekmachines de code van de site ook goed kunnen lezen.

Offpage SEO

Bij offpage optimalisatie worden de werkzaamheden niet op de website zelf uitgevoerd, maar juist daarbuiten. Hierbij kun je denken aan het handmatig toevoegen van Sitemaps en Google Maps koppelingen. Het meest belangrijke onderdeel van offpage SEO is en blijft echter het optimaliseren van het linknetwerk van de website, ook wel linkbuilding genoemd. Hoe meer kwalitatieve links er naar de website geplaatst worden, hoe waardevoller de website voor Google zal overkomen.

Wat doen wij als online marketingbureau?

Als SEO bedrijf focussen wij ons op zowel de onpage als offpage optimalisatie. Over het algemeen starten we met de onpage optimalisatie, bijvoorbeeld door het aanpassen van de metabeschrijvingen en de teksten op de website. Ook de afbeeldingen zullen van een zogenaamde ‘alt-tag’ worden voorzien, zodat Google deze ook goed kan inlezen. Aan de hand van de resultaten die daarmee geboekt worden, kan worden bepaald of het verstandiger is om met onpage optimalisatie verder te gaan, of door juist verder te gaan met het uitbreiden van het linknetwerk.

Ons als SEO bedrijf inhuren?

Wil je ons als SEO bedrijf inhuren? Neem dan even contact met ons op, zodat we de mogelijkheden door kunnen spreken. We doen je graag een passend voorstel waarbij we kijken naar wat voor jouw website het beste zal renderen.